Uncategorized

Trenger du alt du har på kjøkkenet?

0

Det er populært med minimalistiske kjøkken uten alt for mange detaljer. I noen tilfeller fjernes til og med håndtakene, for å gi et ekstra rent uttrykk. En ryddig og luftig design legger også til rette for å holde det ryddig på kjøkkenet, hvis du ikke fyller det opp med ting og nips.

Kanskje vurderer du å pusse opp kjøkkenet? Det trenger ikke å være vanskelig – finn inspirasjon her. Men igjen spiller det selvfølgelig ikke noen rolle om kjøkkenet er strøkent, hvis du allerede første dag fyller alle benker med unødvendige ting.

Ta en skikkelig opprydding i skapene

I forbindelse med oppussing har du en gylden mulighet å starte helt på nytt i et nytt kjøkken. Det er greit å bruke den samme huskeregelen som når du rydder i klesskapet – hvis det er noe du ikke har brukt på et år så er det på tide å gi bort eller kaste.

Du trenger helt sikkert ikke doble sett med bestikk eller kopper, og en rekke kjøkkenmaskiner står bare og samle støv. Du har sikkert også en mengde andre mer eller mindre pene boller og fat, som egentlig bare venter på å kastes.

Pass på at kjøkkenet virkelig er et kjøkken

Det er lett å la kjøkkenet flyte over med ting som egentlig ikke har noe der å gjøre. Det er selvfølgelig koselig at barna vil gjøre leksene ved kjøkkenbordet, og at det er lov å jobbe med små hobbyprosjekter der, men pass på at det ikke tar opp all plassen til kjøkkenutstyr og mat.

Prøv å ha som mål å holde kjøkkenbenker både rene og tomme. Da blir det mye lettere å både lage mat og holde orden over tid. Hvis du har godt om plass på benkene er det dessuten mye enklere å faktisk pynte opp med pene ting, som blomster, lys og frukt.

Hvordan skal man innrede kontoret?

Previous article

Pass deg for roaming i utlandet – det kan medføre høy kostnad på mobilabonnementet ditt

Next article

You may also like