Kontor

Hjemmekontor med strikkeoppskrifter og symaskin? Lag noen fine strykemerker

0

Har kontoret ditt gått mer og mer over til å bli et sammensurium av garn og strikkepinner, hvorfor ikke ta den helt ut og sats på hobbyen. Innred et hjemmekontor der kontorstolen er byttet ut med en godstol og fordyp deg i strikkeoppskrifter, ulltyper, podkaster og masse mer. Men sørg for å ha noen strykemerker du kan sette på de flotte plaggene du lager.

Strikking og tradisjonelt håndarbeid har fått en ny vår, blitt kjempepopulært blant både unge og godt voksne landet over. Ja, det har til og med gått så langt at flere menn har startet med to pinner og et nøste. Er du lut lei jobben på trevaren, hvorfor ikke begynne med ull?

Det er ikke tull å holde på med ull

En statistikk viser at over 50.000 norske kvinner har begynt med strikking og lignende hobbyer de siste to årene. Selv om ikke alle har startet opp egne bedrifter, så er det mange som følger med på podkaster og Youtube-kanaler fylt med garn. Noen av dem lever allerede i dag av garn på heltid. Hva bedre enn å sløve litt på morran før man starter med det man liker aller best å drive med?

Tilbehør og gadgets

Tilbehør og gadgets er en hel liten industri i seg selv. Skaff deg strykemerker fra Ikast Etikett som du har designet selv. Få hjelp til å skape egen logo og snart kan du stryke på merkene på strikketøy også. Har du i stedet begynt med å sy om klær til nye kreasjoner, da passer strykemerkene også perfekt. Sammen med strikkepinner, markører, gadgets med strikke-slagord, spinner, rokk og masse mer. Du er godt i gang med et nytt livsverk.

Podcast og Youtube?

Det er mye å tjene på å starte en podcast eller Youtube-kanal. Synes du det er skummelt, så er det bare å hoppe i det. Du kan begynne med å fortelle om deg selv og ha små konkurranser. Be om e-post adressene for å være med i loddtrekning av votter med strykemerker eller et garn du har på hjemmekontoret ditt.

How to use organize multiple woocommerce stores

Previous article

Hva er hemmelighetene bak en god start for nye entreprenører?

Next article

You may also like